Poftiti pe la noi - Poftiti de daruiti din 26 Ianuarie 2016, filme online hd, Poftiti pe la noi - Poftiti de daruiti din 26 Ianuarie 2016 Online Subtitrat - Emisiuni TV - Filme 2015, Filme Online, Filme Subtitrate - FilmeStar - Filme Online, Seriale Online, Filme , Poftiti pe la noi - Poftiti de daruiti din 26 Ianuarie 2016 Online Subtitrat, Poftiti pe la noi - Poftiti de daruiti din 26 Ianuarie 2016 hd Subtitrat in romana
Poftiti pe la noi - Poftiti de daruiti din 26 Ianuarie 2016 Online Subtitrat
Nu uitaţi să vizionaţi emisiunea Poftiţi pe la noi - Poftiţi de dăruiţi de Marţi, 26 Ianuarie 2016, difuzată de la ora 20:30 pe Antena 1. A doua parte a emisiunii Poftiţi pe la noi cu Răzvan şi Dani vă aduce o nouă serie de momente amuzante, cum ne-au obişnuit băieţii până acum. De asemenea, fetele de la Chikie Girls au învăţat ce înseamnă să dea cu grebla, alături de băieţi, dar şi cum să scoată apă din fântână, deşi la început au dat-o în bară. Tot în emisiunea Poftiţi pe la noi din 26.01.2016, vedetele merg la ţară şi fac treaba murdară din grajduri, mulg vacile şi alte animale. Pentru familia cu 17 copii, vedetele se lupta şi cu chefii bucătari, unde fac pizza, iar fetele spală maşinile. De asemenea, turepe cu motorul l-au scos pe nea Marin din sărite, iar o lupta cu băieţii de la "Neaţa, cu Răzvan şi Dani" a pornit. Nu pierdeţi năzdrăvăniile şi momente unice de astăzi dar mai ales show-ul de la final pe care Mihai Petre l-a pregătit pentru caritate. Aşadar, vă aştepăm să vizionaţi emisiunea Poftiţi pe la noi din 26 Ianuarie 2016, disponibilă de la ora 20:30 pe A1.

Emisiunea este in curs de procesare sau inca nu s-a terminat, daca dureaza prea mult va rugam sa reveniti. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri create. Multumim pentru intelegere. Nu uitati sa verificati data emisiunii pe care vreti sa o urmariti !
Se blocheaza filmul? Click aici pentru instructiuni!

Categorie: Emisiuni TV | Adăugat de: Admin (26-01-2016)
Vizualizări: 436 | Tag-uri: daruiti, 26, Noi, la, Poftiti, de, din, ianuarie, PE | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar

Сine este online
Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Ne-au vizitat azi:
SiteMap | RSS | Întrebări Frecvente | Instructiuni